Mamak Halk Eğitimi Merkezi

WEB https://mamakhem.meb.k12.tr
Adres : Bahçeleriçi Mahallesi 265/10. Sokak No 1 Mamak/ANKARA
VİZYON : Türk Milli Eğitiminin temel amaç ve ilkeleri doğrultusunda yaygın eğitim ile mesleki eğitimi kurumsallaştıran, çağdaş insan anlayışı ile bütün yenilikleri topluma aktaran ve bu şekilde toplumsal mutluluğu ve kalkınmayı hedefleyen bir kurum olmak. Eğitim kadrosunun çağın gerektirdiği eğitim sistemlerine adaptasyonunu sağlamak.
MİSYON : Halkın yaşam kalitesini yükselterek, toplumsal refahı artırmak için; yaşam boyu öğrenme perspektifi içerisinde, toplumun her yaş ve eğitim düzeyindeki kişilere enerjilerini ve üretkenliklerini ortaya çıkaracak eğitimi vermek, iş ve yaşam becerilerini geliştirecek, her zaman ve her yerde uygulanabilecek yaygın eğitim programları geliştirmek, işgücü piyasasının ihtiyaç duyduğu ara elemanların yetişmesine katkıda bulunmak.
BAŞARILAR :

Otopark:1
Saatler : 09:00 / 21:15
Yabancı Dil :
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım : Merkezimiz 220-221 nolu otobüslerin ve Ulus-Mamak dolmuşlarının güzergahı üzerindedir.
Yerleşim Yeri : Mamak Belediyesi´ne 200 metre mesafede, Mamak Caddesi üzerindeki Yunus Emre Ticaret Meslek Lisesinin arkasındadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezine 500 metre (yürüyerek 5 dakika), il merkezine 6 kilometre (araçla 18 dakika) mesafededir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :